8. Basın Özgürlüğü Ödülü’nün Sabini Belli Oldu

Karşıyaka Belediyesi ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nce (İGC) gelenekselleştirilen “Basın Özgürlüğü Ödülü”nün bu seneki sahibinin Gazeteci Ünsal Ünlü olduğu belirtildi.

BELEDİYE 08.10.2019, 10:03 08.10.2019, 10:34
8. Basın Özgürlüğü Ödülü’nün Sabini Belli Oldu

Medyada meydana gelen tıkanma, tek seslilik dayatması ile beraber gazetecilik de de gerçek anlamda bir daralmak meydana geldi. Bu daralma gazetecileri medyada yeni bir arayışa yönlendirdi. Ünsal Ünlü bu zor şartlarda evine kurmuş olduğu stüdyodan her gün binlerce takipçiye erişen yayınlar ile tek başına yapmış olduğu gazetecilik ve direnme gücü ödülün gerekçesi oldu.

Ödül Töreni’nin, Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yapılacağı öğrenildi. 22 Ekim Salı günü saat 17.00’de yapılacak olan törende. Karşıyaka Belediye Başkanı Betgram Dr. Cemil Tugay ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen Ünsal Ünlü’ye ödülünü verecek.

Büyük Gurur

Ünsal Ünlü ödülü kendisine layık görenlere teşekkür etti ve şimdiye kadar meslek örgütleri ve değişik kurumlardan pek çok ödül kazandığını fakat özgürlük için Hasan Tahsin'in şehrinden gazetecilik ödülü almanın, hayatı boyunca unutamayacağı bir gurur olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202