İzmir Gündem

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'dan kötü haber! Her şey bitiyor!

MAGAZİN

Sürpriz bir kararla evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin Cuma günü evliliklerini tek celsede sonlandırmayı planladıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl yurt dışında sürpriz bir kararla evlenen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti evlilikleri ile çok konuşulmuştu. Ardından her fırsatta sosyal medya üzerinden mutlu olduklarını ifade eden çift zaman zaman kavga haberleri ile gündeme geldi. Evliliklerinde son dönemlerde çeşitli krizler yaşamaya başlayan ikilinin artık yolun sonuna geldikleri öğrenildi. Çiftin bu Cuma günü evliliklerini sonlandırmak için harekete geçecekleri öğrenildi. 

Sosyal medyadan boşanmanın sinyallerini verdiler

9 aylık evliliklerinde ikilinin arasında sürekli olarak kıskançlık krizlerinin çıktığı ifade edilmişti. Sinan Akçıl ise geçtiğimiz Nisan ayında boşanmak için harekete geçmiş ancak ikilinin aileleri ve yakın dostları araya girerek çiftin barışmalarına vesile olmuşlardı. Geçtiğimiz günlerde ikili Betboo bir düğüne birlikte katıldılar. Ancak Ferhat Göçer'in Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinden bahsetmesi düğünde gerilime neden oldu. Sinan Akçıl ise ardından eski sevgili krizini çözmek adına açıklamalarda bulunmuş ve durum daha fazla gerilmişti. 

İkilinin bu durum sonrasında da kavga ettikleri ve birbirlerini çok kırdıkları öğrenildi. Eski sevgili krizini bir süredir aşamayan ikili boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. 6 Eylül tarihinde tek celsede evliliklerini sonlandırmaları bekleniyor. Bu gerginlik üzerine çift sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ayrıca Burcu Kıratlı Akçıl olan soyismini sildi. Bu durumlar ikilinin evliliklerinin çıkmaza girdiğini ve artık kurtarmak için şanslarının olmadığı iddialarını gündeme taşımaya başladı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.