İzmir Gündem

Nusret’in Sosyal Medya Uzmanına Verdiği Maaş Belli Oldu

MAGAZİN

Son dönemde ülke ve dünya çağında ismi parlayan ve çokça duyulan Nusret'in sosyal medya hesaplarını yönetmekte olan uzmanın almış olduğu maaş belli oldu.

Türkiye’de ve dünyada ismi tanınan Nusret’in başarısının ardında reklamlar ve tanınırlık kazanmak amacı ile yaptığı yatırımlar vardır. Fırsatları en güzel şekilde değerlendiren Nusret, kendi kurmuş olduğu ve yine kendi adının taşıyan markasını sosyal medya aracılığı ile sadece ülkemize değil dünyaya da tanıtmayı başardı.

Tabi ki bu sadece Nusret’in başarısı değil sosyal medya ve tanıtımın gücü.

Bilhassa Instagram yolu ile namını duyuran Nusret, şimdiye dek bu iletişim uygulaması ile bin 799 gönderi paylaşmış. Ama gönderilerinin çoğunu devamlı birlikte dolaştığı sosyal medya uzmanı ile beraber atıyor. Yani Nusret’in pozlarından videolarına kadar tüm paylaşımları sosyal medya uzmanının ellerinden çıkıyor. Bu şekilde Nusret’in, Instagram’da takipçi sayısı 23,6 milyon oldu.

Alınan bilgilere göre Nusret’in sosyal medya hesaplarını yönetmesi amacı ile tuttuğu sosyal medya uzmanının almış olduğu maaş 20 bin TL. Nusret’in, sosyal medya uzmanından çok memnun olduğu ve önümüzdeki sene maaşına zam yapıp bu tutarı 30 bin TL yapacağı iddia edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.