İzmir Gündem

Küçük kıza cinsel içerikli videolar yolladı

GÜNDEM

46 yaşındaki Turan sosyal medya hesabı üzerinden 9 yaşındaki bir kız çocuğuna çırılçıplak olduğu mide bulandıran videolar gönderdi. Olay Yalova’da yaşandı.

46 yaşındaki Turan sosyal medya hesabı üzerinden 9 yaşındaki bir kız çocuğuna çırılçıplak olduğu mide bulandıran videolar gönderdi. Olay Yalova’da yaşandı. Şikayet üzerine gözaltına alınan sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi. 46 yaşındaki sapığın bundan önce de ‘cinsel istismar’ suçundan kaydının olduğu öğrenildi.

Küçük kıza sapıkça şeyler yazdı

Turan Ö.  Öncesinde küçük kıza sosyal medya hesabı üzerinden arkadaşlık isteği gönderdi. T.Ö gelen arkadaşlık isteğini onayladı. Sapık adam küçük kıza hesabı üzerinden mesajlar göndermeye başladı. Mesajlarında sapıkça şeyler yazıyordu. Sonrasında vücudunu çıplak bir şekilde çekerek küçük kıza göndermeye devam etti. Turan Ö. Yalova’da Sultanbet yaşıyor.

9 yaşındaki küçük kız yaşadıklarını anne ve babasına söyledi. T.Ö’nün annesi, Turan Ö. ‘ye sosyal medya hesabından mesaj atarak zanlıyı şikayet edeceğini söyledi. Anne S.Ö’ nün mesajları üzerine Turan Ö. sapık videolarını anneye göndermeye başladı. Olanlar üzerine aile emniyete giderek sapık adam hakkında suç duyurusunda bulundu.  Emniyet güçleri Turan Ö.’ nün yerini tespit etti ve çok geçmeden 46 yaşındaki adamı evinde yakaladı. Turan Ö.’ nün evli ve 2 çocuğunun olduğu ortaya çıktı.

Mahkemeye çıkarılan Turan Ö. tutuklandı. Hakkında araştırma yapılan adamın daha önce de cinsel istismar suçuna ilişkin suçu olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.