İzmir Gündem

Fethiye Rotary Kulübünden sosyal sorumluluk

GÜNDEM

Fethiye Rotary Kulübü öğrenciler için bir konser düzenledi.

Bireysel öğreti ve toplumsal gelişimi amaçlayan ve bu amaçlar doğrultusunda sağlam adımlar atarak isminden sürekli olarak söz ettiren Fethiye Rotary Kulubü bu sefer 'Rotary Okulda' adı altında düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Fethiye Ortaköy Ortaokulu için Bambu Bar'da bir konser düzenleyerek, okula gerek maddi gerekse manevi yönden destek oldu.

Bambu Bar'ın destekleriyle düzenlenen konseri Ege Üniversitesi Genel Cerrahi Doktoru Prof. Dr. Özer Makay sahne alarak konsere gelenlere keyifli anlar yaşattı. Konser sonunda elde edilen gelir okula bağışlandı.

Konsere katılan Fethiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aslı Faryalı, etkinliğin çok verimli geçtiğini ve öğrenciler için bu etkinliği düzenlemenin büyük bir keyif yaşattığını söyleyen Faryalı, “Rotary Kulübü olarak her Güvenilir Bahis Siteleri zaman bu tarz etkinlikler yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem eğlenceli vakit geçiriyoruz hem de okullarımıza destek oluyoruz. Bu gece sahnede saksafonu ile bize eşlik eden Prof. Dr. Özer Makay’a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Fethiye Rotary Kulübü'nün bu tarz çalışmalarına devam edeceğinide belirten Faryalı konuşmasına şu şekilde devam etti:

Her etkinliğimizde öncelikli amacımız insanların hayatlarına dokunmak. Aynı zamanda bir arada olup Rotary ailemizin iletişimini her anlamda güçlü kılmayı da önemsiyoruz. Burada tüm konuklarımızla güzel paylaşımlarda bulunmamızın yanı sıra Fethiye Ortaköy Ortaokulu’na, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bir kütüphane hedefimizi de gerçekleştirdik. İnanıyoruz ki paylaşımlarımız ve desteklerimiz daimi olacak” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.