İzmir Gündem

İzmirliler Can Dostlarıyla Buluştular

BELEDİYE

Konak Belediyesi tarafından sivil toplum kuruluşlarının da katkılarıyla düzenlenen ‘Patival Konak’ şölen havasında geçti.

Sokak hayvanlarının özelinde yapılan ilk festival unvanını da alan şenlikte 3 ton mama bağışı gerçekleştirildi. Etkinlikte ziyaretçiler ise 500 kilogram kedi Elexbet ve köpek maması hediye edildi. Konak Belediyesi’nin şölendeki kedi evlerine ise büyük ilgi vardı.

STK’lardan Önemli Destek

Konak Belediyesi tarafından yapılan etkinliğe STK’lardan büyük bir destek geldi. ‘Patival Konak; Can Dostlarımızla Buluşuyoruz’ etkinliği, Gündoğdu Meydanı’nda yapıldı. Ortalama beş saat devam eden başta Konak Belediye Başkanı Abdül Batur olmak üzere pek çok vatandaş da katıldı.

Festivalin yapıldığı alanda festivale destek veren pek çok sivil toplum kuruluşunun da stantları bulundu.

Burada yaptığı açıklamasında Başkan Abdül Batur, çok önemli bir etkinliğe imza attıklarını, destek veren herkese teşekkürlerini ilettiğini, bu dayanışmanın her şeyin daha da güzel olacağının bir habercisi olduğunu belirtti. Başkan Batur daha sonra tek tek tüm stantları gezdi.

Festival kapsamında yapılan atölye çalışmaları ile etraf renklendi. Burada çocuklara 3 değişik oyun atölyesi kuruldu. Kurulmuş olan İtfaiye Atölyesi’nde çocuklar angın söndürme tatbikatını yaptılar. Başkan Batur da bu tatbikatları izledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.