İzmir Gündem

Bu Parklar Karabağlar’a Çok Yakıştı

BELEDİYE

Yeşil alan çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabağlar Belediyesi, ilçe halkının daha güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve kente değer katmak için parklarını günümüz şartlarına göre uyarlıyor.

Bu çerçevede geçtiğimiz dönem başta Gazeteci Barış Selçuk ve Tanju Okan parkları olmak üzere pek parkta yenileme çalışması yürüten Karabağlar Belediyesi, en son 5 parkı ihale yolu ile modern bir şekli kavuşturdu.

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, zaman içinde eskiyen diğer parkların da yenileme ve yeşil alanlarını artırma çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile alakalı açıklama yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çocuklar ve yetişkinlerin daha güzel vakit geçirecekleri, insanların dinlenerek soluk alabilecekleri ortamları oluşturmaya çalıştıklarını belirtti ve hem ilçenin planlamasını yapıp modern bir Karabağlar oluşturma amaçlarına adım adım ilerlediklerini hem de mevcut yeşil alanları günümüz şartlarına uygun hale getirdiklerini, hedeflerinin bütün yurttaşların nefes alabilecekleri dinlenebilecekleri birçok yeşil alanın olduğu bir kent oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

….

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.