İzmir Gündem

Başkan'dan Bayraklılara Müjdeler

BELEDİYE

Mahalle gezilerini devam ettiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ihtiyaç tespiti yaptı ve yapılacakları anlattı.

Belediye Başkanı Serdar Sandal, Emek, Gümüşpala ve Soğukkuyu mahallelerinde gezilerini sürdürdü. Yapılması gerekenler ile alakalı bürokratlarına görev veren Bets10 Sandal, bahçe-park düzenlemelerinden asfaltlamaya, yeşillendirmeden temizliğe, kreş ve taziye evi projelerine kadar yapılacak onları halka anlattı.

Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Emek Mahallesi’nde Habib Obay ile boş alanların temizliği, istinat duvarı yapımı, kanalizasyon ve yağmur suyu, yeni yol açılımı, parklar ve taziye evi konularını konuşan Başkan Sandal, “İzmir Su (İZSU) ekibi kısa zamanda kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu çözecek. Öte yandan Anadolu Caddesi’ne paralel alan için bölgedeki müteahhitlerle görüşüp, izin ve ruhsatlar ile alakalı çalışma yapacağız. İstinat duvarına ihtiyaç duyulan yerler için gereken girişimlerde de bulunacağız. Yeni parkların yapılmasını da planlayacağız. Bütün sorun ve taleplerinizi çözüme ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Gümüşpala Mahalle Muhtarı İsmail Balıkçı’nın da asfaltlama, aydınlatma, kaldırım işgalleri ve trafik sorunlarını ilettiği Başkan Sandal, “Mahallemizde en önemli sorunlardan biri kaldırımlar. Birçok bölgede bu sorunları önemli ölçüde düzelttik, geri kalan yerlerde de düzelteceğiz” diye konuştu. Sandal, meydanda yer alan Atatürk büstünün de onarılması için talimat verdi. Şehit Nazım Bey İlkokulu’na yaptığı ziyarette basket oynayan Sandal, okulun bakım ve onarımı için çalışma yapılacağını belirtti. Pazar yerinin yanındaki düğün salonunu çocuklar için kreşe dönüştüreceklerini söyleyen Sandal, “Her zaman önceliğimiz çocuklarımızın eğitimi. Şikayetler aldığımız düğün salonunu kreşe dönüştürürken, annelere de file ördürebiliriz. Fileleri belediye olarak satın alır, dağıtım yaparız” dedi.

Soğukkuyu Mahallesinin Muhtarı Coşkun Bülbül’le de buluşan Sandal, asfaltlama, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme gibi konularda yapılacakları konuştu. Muhtarlığın daha merkezi bir konuma taşınması isteğine olumlu yaklaşan Başkan Sandal, Barış Park’ını ziyaret etti ve başarılı çalışmasından ötürü görevli Yılmaz Limon’u tebrik etti, parkın ilçe için örnek olduğunu aktardı. Ziyatetini Kuyumcu Abdullah Altınçubuk İlkokulu’nda sonlandıran Sandal, okul içinde ağaçlandırma ve park yapılacağını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.