Başkan Sandal: “Hedef, daha yeşil Bayraklı”

İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, pandemi, sel ve depremin etkilerine rağmen son bir yılda 5 yeni çocuk parkını kullanıma açtı, 23 parkın oyun grupları da baştan sona yenilendi.

GÜNDEM 23.12.2021, 10:25
Başkan Sandal: “Hedef, daha yeşil Bayraklı”


İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, pandemi, sel ve depremin etkilerine rağmen son bir yılda 5 yeni çocuk parkını kullanıma açtı, 23 parkın oyun grupları da baştan sona yenilendi. Yıl içinde 16 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırıldı. İlçe genelinde binlerce fidan ve mevsimlik çiçek dikildi. Ayrıca park zeminlerine 3 bin metrekare kauçuk döşendi. İlçedeki çeşitli parklara 92 adet de spor aleti yerleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.


Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Daha yeşil bir ilçe oluşturmak ve yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz, daha yeşil bir Bayraklı. Modern kent mobilyaları, yaya ve bisiklet yolları ile tüm parklarımızda halkımızın rahat nefes almasını, çocuklarımızın huzurla oynamasını temenni ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202